När vi tänder ett ljus i advent

Glad första advent !
Jag är full av julkänslor just nu. Vi har julstökat hela dagen, jag vet det är för tidigt men gud vad mysigt det är. Det är julpyntat överallt, ljus tända, vi har bakat pepparkakor och lussebullar. Vi har lyssnat på julmusik (min idé :$) och ska snart äta skinka och dricka julmust och glögg. Och det är inte ens december än.
Tjejkvällen var ganska rolig, vi tittade på lite olika filmer. Åt chips och godis och pratade a lot.
Jag känner mig ganska dålig på att ladda in bilder men det är bara för att jag inte kan ladda in direkt till den här datorn och då orkar jag inte gå till mammas data och massa blä.
Men jag lovar att jag laddar in bilder snart ! Lovar lovar lovar. Förresten när man säger lovar väldigt många gånger låter det väldigt konstigt. Lovar. Vilket ord egentligen?
Ha det bra. Puss puss. Och för min del, God jul !

update, här kommer lite bilder :)




Fredagkväll woho?


                             Frida och Line                                                                                       Close up.


Hoola, nej fan. Det påminde mig om att vi har spanskaprov på torsdag -.-. Haha, nu visste ni det ! Idag blev vi typ klara med vårat garage som jag , Line och O jobbar med. Det kommer bli skitbra ;) Om vi får igång den det vill säga.

Vi fick lösenordet till praktikpoolen idag på so:n och vi hade vikarie igen på matten. Väldigt skön och slapp dag. Ja våran mattevikarie, som vi hade i sjuan på svenskan. Fast då sa hon: Ähh vafan det är sol ute kom så går vi och leker. Fast vi kom inte på någon rolig lek så vi satt på en gräsplätt i en timma och lyssnade på musik, ja lite svenska lärde i oss iallafall ;)
Näe men åter till saken, hon är ifrån dalarna så hon har jätte rolig dialekt och hon säger hela tiden: Amen vafan, nu får vi hålla käften. Med sin roliga dialekt :) Ja och så är ju våran mattegrupp så kul att alla försöker få henne att bli sur fast hon typ bara garvar.

Okej nu fick ni reda på väldigt mycket ointressant men jag känner att jag inte har så mycket annat att snacka om. Vi fick kläder på dansen, och jag var med Denise i centrum. Imorgon blir det tjejkväll, dans och kusiner som gäller. Nu sammanfattade jag det bra !

Adios. Fan, kom på det igen !

En vanlig skoldag.

Hejsan , idag tänkte jag faktist lägga in lite bilder, fast det blir mobilbilder och kanske andra bilder ikväll. Det går ju inte att överföra direkt till den här datan , man måste först överföra till mammas och sen hit. Ja det är komplicerat menmen :)
Idag i skolan gjorde vi inget speciellt , fick sluta en timma tidigare. Och ja inget direkt kul.
Efter skolan gick jag och Denise till Olivia, vi gjorde inte så mycket och jag gick hem vid femtiden.
Nu är jag väldigt trött så jag skriver inte så mycket mer, ha det bra sötnosar.





adios

Snöbollskrig och pepparkaksdeg.

Haha , snacka om att inte komma på någon rubrik ?
Ja men idag har det inte hänt så mycket, vi hade typ snöbollskrig på lunchen och ja louise blev väldigt blöt, jag som frös något enormt (har kommit på att jag använder den meningen very ofta ;) )om mina fingrar även fast jag hade vantar. Så jag stog mest och kolla på , men en del snöbollar fick man ju på sig iallafall -.-
Plus att efter skolan kastade min kusin skit mycket snö på mig, kulkul ?
Nu ska jag och mamsen till farsta. Puss


Snodde bilden från frida

Julkort

Japp det är det jag har ägnat mig åt den senaste tiden, julkort på photoshop :P
Och så var jag hos dezzi efter skolan, vi gjorde klart vårat "noprojekt/film" Som vi ska visa upp för klassen, haha ja den är rolig ;)
Mer finns det inte att säga, jag ska snart äta mat och göra mer julkort :)

hadetbra


Photoshop

Haha jag har lekt lite med photoshop, och här är resultatet :

 Det är pontus som sitter i en bild ? Haha ja den blev inte så bra , men men :)

:O

Kolla in den här sidan jag har testat ! Jättebra :)



Nu har jag också testat gratisgodis, haha snart får jag väl godis i brevlådan ;)

http://www.gratisgodis.se/?r=267835  här är länken.

Designdesigndesigndesign

Woho, jag har äntligen orkat göra en seriös design ! Haha grattis till mig :P
Men nu vill jag veta vad ni tycker om den ?
Gör gärna er hörda :)

Vinter !

Nu kan man verkligen säga att det är vinter ! När jag vaknade imorse tittade ut och såg att det var helt vitt ute! Jag har tagit lite bilder men inte kunnat ladda upp dom, plus att vårat internet var knas idag.
Ja nu har jag ätit lite kladdkaka som mamma nästan var tvingad att köpa av linas handbollslag haha , meen den var god :) Som vanligt har jag ju dansat lite och hela dansen är klaar. Bara en gång kvar nu :O Och vi ska ha bruna tröjor , jag har ingen ?:S Haha vilka problem jag har ibland :P Nu ska jag nog ringa någon för snälla snälla jag vill vara med någon !
Arrivederci ( stavning ? )

Lite kul mobilbild på våran trappa :P

Fredagkväll

Nu har jag dansat igen ;) Hela dansen är klar och vi har fått platser och allt ! Så nu är det bara att repa,repa och repa :)
Ingen kommentar om skoldagen, den var rätt trist. Men efter skolan gick jag ,becca och lollo till denise. Vi tittade på filmer som jag och dezzi spelade in i somras och gud vad vi skrattade haha!
Jaa, jag vet inte vad som händer ikväll. Kanske ringer någon, kanske är hemma . Who knows ?

Have a nice day xoxo Josefine.

Dans Snö och Centrum.

Det är dagens händelser. Jag och liia var i centrum lite efter skolan, mysigt men kallt ! Olivia köpte lite småsaker, inte jag för jag hade glömt min plånbok hemma. Men det är väl ändå bra, så slösar jag inte bort massa pengar höhö. 
När vi var i centrum kom jag på hur mycket jag längtar till jul, när vi såg alla dekorationer och julsaker som börjar komma in i affärerna. Mysigt ! Haha det går inte så bra att skriva för mina fingrar är som isbitar så jag kan typ inte göra något känns det som.

Snart blir det dans och då ska vi få platser och förhoppningsvis kläder, eller ja linnet -.-. Nu ska jag nog dricka lite te för jag fryser något enormt :O. Ha det så bra och tack igen för alla fina kommentarer, det värmer här i vinterkylan :) 

Hundkärlek <3

Önskelista.

Ja, nu ska jag lägga ut min önskelista till den som har mig :)
Det här är bara till den inte till mamma & pappa, för av dom har jag ju redan fått kamera och New york resa. Och det räcker väldigt bra ! :P Haha eller som pappa sa : Ja nu behöver du inte få present förren 2012! Haha ja , kul humor han har.

1. Smycken: Alltså örhängen, halsband(gärna långt).
2. Underkläder: Ja i nån fin färg :)
3. Småsaker: Om ni förstår vad jag menar, typ små inredningssaker och ja sånt jag gillar :P.
4. Kroppsprodukter: Bodylotions som luktar gott, och sånt :)
5. Hårprodukter: Inpackningar och sånt som är bra för håret.
6. Tofflor: Mjuka härliga tofflor :)
7. Liten väska.
Ja , mer kommer jag inte på för tillfället. Men uppdaterar när jag gör det  :)

Adioos.

Frusen.

Hejsan alla söta :)

Usch vad kallt det är ute, och så regnar det också :( Det är sånt här väder som får en att må dåligt och vilja stanna under täcket hela dagen. Mm, vi hade hemkunskap idag, indisk kyckling blev det :P Det var okej, lite starkt och jag gillade inte tomatbitarna, men ja okej helt enkelt. Idag i skolan gjorde vi ( tjejerna ) "julklappskompisar" haha för alla ville köpa julklappar till alla men de skulle bli dyrt eftersomatt vi är 8 st. Så vi gjorde det och den jag ska köpa till är:  - hemligt ;) Men julklappen ska köpas i New York :) Föresten , vad tycker ni om min nya design ? :)
Vi skulle egentligen lägga ut önskelistor på bloggen, men orkar inte tänka just nu.
Adioos.


Muffins och korttagning.

Hejhej, jag sitter här med liia och tittar på våra jättefina kort vi har tagit :P Vi har ätit lite nudlar och en muffins. Rosa tillochmed ;) Ja så kan det gå höhö, och nu ska lilla liia hem !
Så var det med det dåra, Byeee!




Ja mycket bilder blev det :)

Skolan

Nu sitter jag och mina bloggvänner becca och liia i skolans bibliotek och bloggar lite ;)
Jag och några fler ska hem till mig och ta lite kort sen Så dom får ni nog se (om dom blir bra höhö)
Ja annars har det inte hänt så mycket, vi har so nu ! JAA :D (ironi)
Ha det bra sötnosar :)

liia

sover hos liia ikväll :)
ha det bra !

Kamera.

Hejsan hejsan :D Japp som det låter är jag super glad ;) Vi köpte nämligen en systemkamera på mässan, en Nikon D60 blev det :) Jag har tagit nästan 100 bilder redan haha :P Och den är väldigt bra måste jag säga ! Försöker överföra bilderna men datan är knas så det funkar inte ( som jag har nämt förut när jag ska överföra från mobilen) så jag vet inte hur jag gör .. :S .

Uppdaterar när jag har fixat det ;)

Så här kommer lite bilder :)

Svea :)
 Kitty
Mammas orkidé ;)
Ganska suddig bild, men så här ser den typ ut :)

Söndagsmorgon

Hej på er :)
Vaknade halv tio och sen dess har jag typ inte gjort någonting. Det blir troligen fotomässan idag med pappsen :)
Letar fortfarande efter en praoplats. Någon som har något tips ? Det är antingen för många som ska praoa någonstans, eller så tar dom bara emot gymnasielever -.- . Vi ska ju få ett lösenord till praktikpoolen men när? Hoppas det är på måndag för annars vet jag inte vad jag gör :S. Hur som helst , hoppas ni får en mysig dag denna söndag. Helgen går så otroligt snabbt, jag förstår inte :O
Ciao Ciao

 Ska kolla efter systemkameror i New York . :)

Godis.

Hejsan hoppsan , nu är jag hemma från dansen och kungens kurva, vi köpte mat och godis :) Ikväll blir det hemmakväll.. och jag vet inte vad jag ska göra.
men, ni får ha det så bra :)

Good morning.

Pretty bubbles in the air.. Gah den där united låten har fastnat i mitt huvud bara för att Macke sjöng den tusen gånger innan matten -.-. Haha, men sånt får man helt enkelt leva med :) Idag ska jag dansa för ovanlighetens skull :P, vi har fått reda på kläder på alla danser. Väldigt tråkiga för alla är typ samma. På saras ska vi ha : Röda linnen, svarta vadlånga byxor och snetofs, på Noras (danslinjen) ska vi ha Marinblåa / bruna linnen , svarta vadlånga byxor . Och tillslut på moderna ska vi ha: Gul/röd/orange(beror på vilken grupp man är i) och så klart svarta vadlånga byxor. Ja så får helt enkelt ta med mig svarta byxor och massa linnen ;)

Jag kom på nu att jag jättegärna vill gå på fotomässan idag eller imorron. Jag älskar att fota och sånt så det skulle vara jättekul. Jag vet att jag var på hälsomässan i söndags men.. ändå ? http://www.xn--fotomssan-z2a.se/fotomassan/main.nsf/1/40?open

Jag har förresten funderat på om jag ska byta design, inte för att jag inte gillar den den är verkligen jätte fin ! (Alltså nu skryter jag inte, det är min vän denise som har gjort den :P ) utan för att jag bara vill ändra lite :). Fast jag har tänkt på jultema och ja , då måste jag ju vänta till december höhö. Så jag får se hur det blir. Näe nu ska jag inte tråka ut er mer med mina tankar :) 

Ha det bra puss från

Haha.



Lite komiskt bara, när jag kollade på min blogg på bloggkoll kom det upp ( som ni ser på bilden) Om du gillar den här bloggen kanske du också gillar.. och så är det fridas, dezzis ,beccas och liias bloggar haha ! Jasså vi skriver typ likadant eller ;)

ha en fortsatt trevlig fredag kväll :)

bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Dans igen.

Hej nu har jag precis ätit och dansat :) Vi fick reda på de första platserna och att vi ska dansa på torsdagar nästa termin. Skönt att vi blir lediga på fredagar måste jag säga. Innan dansen var jag och Line (som förövrigt tittade på vår dans ;) ) hos Dezzi. Vi gjorde inte så mycket, tog lite kul bilder med hennes webb och blev inlåst i hennes rum haha. För smartisen line drog av handtaget :P Men ja haha, skoldagen var okej och vi stannade kvar i danssalen i en timma och pratade med våran lärare :P Inget speciellt vi bara frågade henne massa saker om var hon dansade och så. Plus att vi berättade lite om våra lärare hehe ;) .
Tack för alla fina kommentarer förresten ! Det värmer verkligen :)
Puss på er sötnosar från:




God morgon

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska gå till skolan :) Bara så ni vet att jag finns haha :P
Näe , men nu ska jag sminka mig så ciaaao !

Puss från josefine

Sjuk

Jag gick hem från skolan idag kände mig inte alls bra, mådde illa och hade ont i magen. Men nu mår jag lite bättre , sov i 2 timmar. Så jag kommer nog imorron :). Har inte så mycket mer att säga , vi fick se vårat spanska prov idag och jag är jättenöjd ! Ha det bra !

hälsningar från en sjuk Josefine.

Haha gammal bild.

Dans, dans.

Nu är jag hemma från dansen, det var inte så jobbigt för den var bara en timma idag( den brukar vara en och en halv ). Men nu är jag sugen på nudlar, men det ska jag inte äta :P. Jag har föresten plötsligt fått sån längtan efter jul, och december överhuvudtaget. Ja inte bara för att vi ska åka till New York ;) Utan också för att det är så mysigt med julstämning och jul bak och ja allt som hör till jul! ( Dock är jag inte så förtjust i kylan. )
Nu ska jag duscha och sen ta bort sminket :).

Ha det bra !


Fullmåne.

Hejhej alla, idag är det onsdag och vi har precis haft dans i skolan, det var kul :)
Fick mina omdömen idag också och jag är väl rätt nöjd, plus att vi har haft prov idag. Ja mycket som har hänt och nu ser jag att det är fullmåne ute ;) Jag ska nog ta lite mellanmål, är lite hungrig och måste typ äta snart iallafall för jag har ju dans ikväll. Skriver mer sen.

xoxo josefine.

Det här skulle sitta bra .. mm..

Ny dag, nya tag.

Ja, nu ska jag komma igång med bloggen igen, den senaste tiden har jag verkligen inte orkat skriva någonting men nu så ! Jag kan ju alltid börja med att säga att vi har gjort fiskpinnar på hemkunskapen ( eller som Marianne säger: Stekt panerad fisk)  det var faktist jätte gott :). Sen är det så att jag väntar på massa saker, mail från lagerhaus( om praoplats), mina omdömen och lite sånt! Kom på att jag fick väldigt stor lust att baka, även fast det inte alls var länge sen hehe.
Annars är det bra, lite små trött sådär som man alltid är !
Och ikväll är det desperate houswives och ugly betty som gäller, jag ska inte missa en minut av det :) 


Idag hade jag på mig: Ljusa g-star jeans, svart trekvartsärmad tröja från h&m , brun everest jacka ( som jag hade på mig hela dan för jag frös något enormt)
Ha det super bra! 

!!

JAG HATAR TELENOR !

behövde bara få ut mig det.

bloggpaus

jag tar en kort blogg ´paus, har för mycket annat att göra.

Helgen är över.

Vi hade det väldigt mysigt och kul i lördags :) Vi tittade på tv, åt tacos, åt godis, skrattade , pratade och så :)
Ja, orkar tyvärr inte lägga in bilder just nu. Är väldigt trött.
Vi är lediga från skolan idag för att vi var i skolan på en lördag när skolan fyllde 50 år.
Jag har förövrigt väldigt tråkigt också, slå en pling om ni vill ! :)

pusspuss

RSS 2.0