Kolla dit <--

Jag har fixat lite i menyn så nu har jag en bild där, som ni förhoppningsvis ser ändras den till svartvit efter ett tag :)

Nehepp det blev inget med det, menyn försvann. Men det var den här jag skulle ha i menyn:Kommentarer
Postat av: Wictoria Lind

Du har kommit till delfinal i Veckans Blogg! Det innebär att du har blivit länkad med header + info i ett nytt inlägg i min blogg. Nu är alla poäng nollställda och det enda som räknas är om folk röstar på dig. De som har minst röster (en tredjedel, 3-4 st) kommer åka ut efter 00:00 ikväll! De som är kvar kommer då till ännu en delfinal där jag kollar igenom mer arkiv i bloggarna (dock endast från 2009) och sedan väljer ut mina favoriter (hälften) till final där rösterna sedan nollställs igen och vinnaren blir alltså utsedd, antagligen lördag eller söndag! Vinnaren vinner en evig länkning, ett inlägg med en printscreen, info om bloggen, som en recension av mig.OBS! Om Ellinor Anzelius vinner tävlingen så kommer tvåan få den eviga länkningen (+ ett halvt inlägg med info en gång) p.g.a att hon vann första omgången! Så tvåorna har också chans att vinna om Ellinor vinner =)Få folk att rösta på dig NU!!!

Fuska inte, jag kan se om ni gör det.

2009-06-26 @ 18:16:26
URL: http://wickipedia.blogg.se/
Postat av: Wictoria Lind

Hej! Du fick inga poäng i gårdagens delfinal, därför är det min tur att välja ut 2 stycken utav 7 som kommer gå vidare till finalen som avgörs imorgon söndag 00:00!Mitt val: Du är juryns wildcard, alltså jag väljer dig till finalen för att du är en jävligt go tjej med fötterna nere på jorden så försök få folk att rösta på dig nu =)

2009-06-27 @ 12:51:13
URL: http://wickipedia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bara så du vet.. om du ändrar content widthså passar din bild in där.

2009-06-28 @ 17:38:46

Kommentera inlägget här:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mej

Din email, ;): (visas inte för nåågon annan än mej)

Din blogg:

Text, skriv nååt gulligt !:

Trackback
RSS 2.0